DAVID MISCAVIGE
BELANGRIJKE EVENEMENTEN

Gouden Tech Tijdperk Fase II: de Scientology Brug naar Totale Vrijheid

Dit was het geweldigste weekend in onze geschiedenis. De grootste bijeenkomst van scientologen ooit. Drie epische evenementen: zeven uur van ongeëvenaarde, grensverleggende briefings van dhr. David Miscavige, de Voorzitter van de Raad Religious Technology Center.

Scientology Geschriften Teruggevonden en volledig hersteld

Dhr. David Miscavige stond voor de 7000 scientologen die samen waren gekomen in het Los Angeles’ Shrine Auditorium. Ze waren daar om het vorige decennium van ongekende expansie voor Scientology te vieren en een ander decennium van exponentiële groei in te luiden.

Dianetics in de 21e Eeuw

In June 2009, Mr. David Miscavige announced the single most momentous advance in Dianetics technology since the day of its original publication on May 9, 1950.

It was a project personally overseen by Mr. Miscavige for the better part of four years and culminating in the release of materials that would make Dianetics universally accessible.

De Fundamenten Boeken en Lezingen

Dhr. David Miscavige stond voor scientologen, vanuit de gehele wereld bijeengekomen, voor de veelvuldig aangekondigde gelegenheid. Hij kondigde aan dat wat hij op het punt stond te beschrijven, niets minder was dan “het herstel van Dianetics en Scientology” – een gebeurtenis die “de wereld van Scientology voor altijd zou veranderen”. In de daarop volgende uren, vertelde hij het hele verhaal aan een publiek van duizenden, verzameld in de Ruth Eckerd Hall in Clearwater.

Clearing Congres

Het hoogtepunt van het L. Ron Hubbard verjaardagsevenement van maart 2006 was de aankondiging van Dhr David Miscavige, Voorzitter van het Religious Technology Center (RTC), van de volledig gerestaureerde LRH Clearing Congres films De opnames van het Clearing Congres waren gemaakt het Shoreham Hotel op 4 juli 1958 – volledig in kleurenfilm en stereo geluid.