EFFICIËNTIE
Persoonlijke Efficiëntie Cursus

SUCCES BEGINT MET
DE PERSOONLIJKE EFFICIËNTIE CURSUS

Volg een Scientology cursus. Het leven is stabiel en lonend wanneer je het aan kunt, en dit is een eenvoudige en praktische manier om te leren hoe.

Hier zijn de middelen die tot nieuwe bekwaamheid en blijvende zekerheid op de werkplek leiden – alles door Scientology toe te passen op de wereld van alle dag, door de principes die in het boek van L. Ron Hubbard, De Problemen van de Werkende Mens, staan te gebruiken.

De cursus wordt geleid door goed opgeleide specialisten. Je krijgt persoonlijke instructie over hoe je Scientology tools kunt toepassen zodat je deze ontdekkingen kunt gebruiken om direct je leven te verbeteren en je geluk te verhogen.

Waar hangt succes van af?

 • Is het intelligentie?
 • Is het hard werken?
 • Is het wie je kent?
 • Of is het geluk?

Door de onderliggende regels van het leven te kennen en deze principes toe te passen, kun je zekerheid in je baan, in je relaties en in alle andere gebieden van het leven verwerven.

“Hier hebben we Scientology die de werknemer en de leidinggevende assisteert door de Mens doeltreffender, bekwamer en minder vermoeid te maken en hem met een grotere zekerheid in de wereld van het dagelijks werk te laten staan.”

– L. Ron Hubbard

WAT IS DE PERSOONLIJKE EFFICIËNTIE CURSUS?

Het leven bestaat voor zeven-tiende uit werk, voor een-tiende uit familie, voor een-tiende uit politiek en voor een-tiende uit ontspanning. Hier ziet men dan ook hoe Scientology van toepassing is op zeven-tiende van het bestaan.

De Persoonlijke Efficiëntie Cursus bevat de belangrijkste principes en wetten die van toepassing zijn op elk streven en op elk probleem dat iemand bij zijn werk kan tegenkomen. We hebben het hier namelijk over de ontdekkingen waardoor de essentie van deze problemen wordt blootgelegd en waarmee die zaken worden onthuld waaruit het leven zelf bestaat. De doorbraken die hier worden beschreven omvatten onder meer:

 • De Anatomie van Verwarring – en hoe je die aanpakt
 • Het Principe van het Stabiele Gegeven – de meest wezenlijke wet op het gebied van het werk, maar ook van het leven
 • De Anatomie van Controle – en hoe je ‘slechte controle’ kunt omzetten in goede controle
 • Het ‘Geheim’ van Doeltreffendheid
 • De meest wezenlijke elementen van het leven – Affiniteit, Realiteit en Communicatie
 • De Acht Drijfveren – en hoe het leven kan worden begrepen door het in de acht belangrijkste divisies onder te verdelen
 • En als laatste de onderliggende oorzaak van Uitputting, met de krachtige Scientology processen waarmee de energie van de jeugd terugkeert

Hier is dus niet alleen de technologie waarmee stabiliteit op de werkvloer kan worden gebracht, maar ook de magische successen om vreugde in alle aspecten van het leven te laten terugkeren.
Dit is namelijk Scientology.

Geef je op voor de Persoonlijke Efficiëntie Cursus.

PERSOONLIJKE EFFICIËNTIE CURSUS
VIDEOFRAGMENT

SECTIES VAN DE PERSOONLIJKE EFFICIËNTIE CURSUS

De cursus wordt geleid door goed opgeleide specialisten. Je krijgt persoonlijke instructie over hoe je Scientology tools kunt toepassen zodat je deze ontdekkingen kunt gebruiken om direct je leven te verbeteren en je geluk te verhogen.

1. Waar hangt succes van af?

Is het intelligentie? Is het hard werken? Is het wie je kent? Of is het geluk? Door de onderliggende regels van het leven te kennen en deze principes toe te passen, zul je zekerheid in je baan, in je relaties en in alle andere gebieden van het leven verwerven.


2. Verwarring

Leer de chaos te overwinnen door één enkel principe te kiezen dat de verwarring stabiliseert en orde tot stand brengt. Door te begrijpen waar de verwarring uit bestaat, kun je het meteen stoppen.


3. De Anatomie van Controle

Iedereen gebruikt controle – alle activiteiten vereisen het. Maar voor veel mensen heeft ‘controle’ een slechte naam. Leer het verschil tussen ‘goede’ en ‘slechte’ controle. De factoren die je vermogen over controle bepalen, worden in deze cursus uitgelegd.


4. Affiniteit, Realiteit & Communicatie

Het creëren, begrijpen en verbeteren van menselijke relaties is afhankelijk van Affiniteit, Realiteit en Communicatie (A-R-C). Leer hoe A-R-C wordt gebruikt om ieder deel van het leven te verbeteren.


5. A-R-C & de Toonschaal

Is het mogelijk te voorspellen of iemand betrouwbaar, een goede werknemer of een goede vriend zal zijn? Menselijke emoties kunnen onvoorspelbaar lijken als je de Toonschaal niet begrijpt. Dit zijn essentiële hulpmiddelen voor het omgaan met allerlei soorten menselijke relaties.


6. De Acht Drijfveren

Ontdek hoe het leven begrepen kan worden door het in de acht voornaamste divisies onder te verdelen. De Acht Drijfveren zijn een doorbraak in Scientology die een heel nieuw begrip van het leven tot stand brengt. Het laat je zien hoe je het ten volle kunt beleven.


7. Uitputting

Veel mensen geloven dat energie de oplossing voor uitputting is. Maar in werkelijkheid heeft energie er weinig, indien überhaupt, iets mee te maken. Begrijp uitputting en leer een exacte methode die iedereen toe kan passen om het te overwinnen.


8. De Persoon die Succes heeft

Wat is er precies voor nodig om succesvol te zijn? Hier is een samenvatting van de principes en elementen van de Persoonlijke Efficiëntie Cursus. Door deze te begrijpen, te integreren in en toe te passen op je dagelijkse leven, kun je succesvol zijn.


“Als je de waarheid van het leven kent, kun je betere beslissingen nemen over wat dan ook. Alles gaat opeens makkelijker als ik mijn aandacht erop richt.” – Nicole

“Ik dacht: oké, dit is makkelijk, laat ik het proberen. Ik voelde me veel beter en ik zei: ‘O, mijn hemel.’ Hoe kon iets wat zo eenvoudig was zo snel werken en dan precies doen wat in het boek stond dat het zou doen?” – Jim

INBEGREPEN BIJ DE CURSUS:

 • Gratis testen
 • Een filmpresentatie die de Scientology principes uit het boek De Problemen van de Werkende Mens illustreert
 • Een compleet cursuspakket
 • Het boek De Problemen van de Werkende Mens: Toepassingen van Scientology op het Dagelijks Werk, door L. Ron Hubbard
Volg de Persoonlijke Efficiëntie Cursus
SCIENTOLOGY CURSUSSEN WORDEN DAGELIJKS AANGEBODEN

Je dichtstbijzijnde Scientology organisatie