HOE MEN CONFLICTEN MOET OPLOSSEN

ONLINE CURSUS

Op deze cursus zul je de volgende dingen leren:

  • Wat de werkelijke, onderliggende reden is van alle ruzies en conflicten.
  • Waarom sommige conflicten zo moeilijk lijken te zijn – zo niet onmogelijk – om op te lossen.
  • De juiste tools die je nodig hebt om erachter te komen wie de dingen heeft opgestookt – en waarom deze ontdekking de deur opent naar het oplossen van elk conflict.

Cursusoverzicht

Het lijkt erop dat mensen vaak moeilijkheden hebben in de omgang met elkaar. Familieruzies, burenruzies en landen die elkaar met bommen bestoken. Moet dat echt zo?

Antropologen, sociologen, psychologen en anderen geven aan van wel. Ze hebben de lange geschiedenis van de ruziemakende mens geobserveerd en beweren dat de mens dierlijke instincten bezit of dat hij van nature antisociaal en gewelddadig is.

Maar in wezen is de mens best vredelievend. Maar hij kan, individueel of in een groep, tot haat en geweld gedreven worden.

Bij het onderzoeken van de oorzaak van geweld ontdekte L. Ron Hubbard een natuurwet met betrekking tot menselijke relaties die uitlegt waarom conflicten tussen mensen zo lastig op te lossen zijn. En hij heeft een geweldig waardevol middel gegeven dat iemand in staat stelt om elk conflict op te lossen, of dat nu tussen buren, collega’s of zelfs tussen landen speelt.

In deze cursus zul je ontdekken hoe je anderen kunt helpen om conflicten op te lossen en goede relaties te herstellen. Vrede en harmonie tussen mensen kan meer zijn dan slechts een droom. Een brede toepassing van deze wet zal deze droom laten uitkomen.

 

Cursusgegevens

Studiegemak

Deze cursus is stap voor stap opgebouwd met een serie studie- en praktijkopdrachten.

Voordat je begint moet je je eigen persoonlijke account aanmaken op de Scientology website. Zodra je bent ingelogd volg je de stappen van het programma tot je de cursus voltooid hebt. Al het benodigde cursus­materiaal is beschikbaar op de Scientology website.

Cursusduur

6 tot 7 uur. Je kunt de cursus echter op je eigen tempo doen. Met andere woorden, er is geen tijdslimiet. Deze cursus is onze service aan jou, geheel kosteloos.

Materialen

Boekje: Hoe men Conflicten moet Oplossen
of Het Scientology Handboek

Alle cursusmaterialen zijn ook geïntegreerd in de online cursus. Met andere woorden, zodra je bent ingelogd, kun je de materialen binnen het online cursus­programma lezen terwijl je elke stap doet. We raden je echter wel aan om het boekje gratis te downloaden of aan te schaffen, zodat je het kunt bekijken of kunt naslaan als je niet bent ingelogd in het cursusprogramma.

Supervisie

Als je hulp nodig hebt bij de cursusoefeningen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de online cursus­supervisor. Je kunt hem bereiken via de Heb je hulp nodig?-knop in je online cursus­programma. De online cursussupervisor zal je helpen om een volledig begrip te krijgen en om het maximale uit de cursus­materialen te halen. Het is de bedoeling dat je aan het eind van de cursus alle gegevens hierin kunt toepassen.