KINDEREN

ONLINE CURSUS

Op deze cursus zul je de volgende dingen leren:

  • Wat kinderen het meest van hun ouders nodig hebben.
  • Waarom kinderen boos worden en hoe je dat snel kunt verhelpen.
  • Exacte tools die je kunt gebruiken bij de opvoeding van je kinderen zodat ze gelukkig, gezond, en intelligent zijn en met zelfvertrouwen in het leven staan.

Cursusoverzicht

Hoe je een gelukkig, gezond kind opvoedt, is niet iets wat de meeste ouders wordt geleerd. In feite maken ze een proces van vallen en opstaan door, ook al gebeurt dat met de beste bedoelingen. Als gevolg hiervan komt het vaak voor dat je een ongelukkige situatie in gezinnen aantreft met een voortdurende wrijving tussen ouders en kinderen.

Dit is geen natuurlijke gang van zaken. Het kan in feite helemaal worden vermeden. L. Ron Hubbard ontwikkelde vele methoden om het beste uit het kind te halen – en uit zijn ouders. In deze cursus zul je over enkele van deze methoden lezen en zul je ontdekken hoe je een kind kunt opvoeden zonder zijn levenslust te belemmeren. Bovendien zul je ontdekken hoe je een kind kunt hebben dat bereid is bij te dragen aan het gezin en hoe je het kind kunt helpen snel over de dagelijkse ontsteltenissen en beproevingen van het leven heen te komen.

Het opvoeden van kinderen zou een plezier moeten zijn. En dat kan het ook zijn. In feite kan het een van de meest dankbare ervaringen in een mensenleven zijn. De toepassing van Scientology principes op het grootbrengen van kinderen kan ervoor zorgen dat ze gelukkig, liefhebbend en productief zijn en dat ze waardevolle leden worden van de maatschappij waarin ze leven.

 

Cursusgegevens

Studiegemak

Deze cursus is stap voor stap opgebouwd met een serie studie- en praktijkopdrachten.

Voordat je begint moet je je eigen persoonlijke account aanmaken op de Scientology website. Zodra je bent ingelogd volg je de stappen van het programma tot je de cursus voltooid hebt. Al het benodigde cursus­materiaal is beschikbaar op de Scientology website.

Cursusduur

6 tot 7 uur. Je kunt de cursus echter op je eigen tempo doen. Met andere woorden, er is geen tijdslimiet. Deze cursus is onze service aan jou, geheel kosteloos.

Materialen

Boekje: Kinderen
of Het Scientology Handboek

Alle cursusmaterialen zijn ook geïntegreerd in de online cursus. Met andere woorden, zodra je bent ingelogd, kun je de materialen binnen het online cursus­programma lezen terwijl je elke stap doet. We raden je echter wel aan om het boekje gratis te downloaden of aan te schaffen, zodat je het kunt bekijken of kunt naslaan als je niet bent ingelogd in het cursusprogramma.

Supervisie

Als je hulp nodig hebt bij de cursusoefeningen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de online cursus­supervisor. Je kunt hem bereiken via de Heb je hulp nodig?-knop in je online cursus­programma. De online cursussupervisor zal je helpen om een volledig begrip te krijgen en om het maximale uit de cursus­materialen te halen. Het is de bedoeling dat je aan het eind van de cursus alle gegevens hierin kunt toepassen.