OPLOSSINGEN VOOR EEN GEVAARLIJKE OMGEVING

ONLINE CURSUS

Op deze cursus zul je de volgende dingen leren:

  • Waarom je omgeving ertoe kan leiden dat je je bezorgd, hulpeloos en overweldigd voelt.
  • Hoe je de schijnbare dreiging van de wereld om je heen kunt helpen verminderen.
  • Tools die je zullen helpen om je zelfvertrouwen en bekwaamheid om je omgeving onder controle te houden, te vergroten.

Cursusoverzicht

We leven in een onheilspellende wereld, een gevaarlijke omgeving. Wanneer je naar het journaal kijkt of je dagblad leest, krijg je je dagelijkse portie aan overvallen, verkrachtingen, rellen, moorden, branden, aardbevingen, overstromingen en hongersnood voorgeschoteld.

Raak jij weleens van streek door wat er om je heen gebeurt? Voel je je hulpeloos, niet in staat deze gebeurtenissen in de hand te houden? Voel je je op sommige momenten zelfs angstig?

In deze cursus ontleedt L. Ron Hubbard het verschijnsel van de gevaarlijke omgeving, en hij voorziet je van methoden die je niet alleen zullen helpen je angsten te overwinnen, maar die je ook in staat zullen stellen anderen te helpen. Wanneer deze informatie op brede schaal wordt gebruikt, heeft dat een geweldig kalmerende invloed, en het stelt mensen in staat een gelukkiger leven te leiden. Wanneer zij op persoonlijk niveau wordt gebruikt – door jou – zal dat verbetering brengen in het leven van je familieleden, vrienden en kennissen.

 

Cursusgegevens

Studiegemak

Deze cursus is stap voor stap opgebouwd met een serie studie- en praktijkopdrachten.

Voordat je begint moet je je eigen persoonlijke account aanmaken op de Scientology website. Zodra je bent ingelogd volg je de stappen van het programma tot je de cursus voltooid hebt. Al het benodigde cursus­materiaal is beschikbaar op de Scientology website.

Cursusduur

3 tot 4 uur. Je kunt de cursus echter op je eigen tempo doen. Met andere woorden, er is geen tijdslimiet. Deze cursus is onze service aan jou, geheel kosteloos.

Materialen

Boekje: Oplossingen voor een Gevaarlijke Omgeving
of Het Scientology Handboek

Alle cursusmaterialen zijn ook geïntegreerd in de online cursus. Met andere woorden, zodra je bent ingelogd, kun je de materialen binnen het online cursus­programma lezen terwijl je elke stap doet. We raden je echter wel aan om het boekje gratis te downloaden of aan te schaffen, zodat je het kunt bekijken of kunt naslaan als je niet bent ingelogd in het cursusprogramma.

Supervisie

Als je hulp nodig hebt bij de cursusoefeningen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de online cursus­supervisor. Je kunt hem bereiken via de Heb je hulp nodig?-knop in je online cursus­programma. De online cursussupervisor zal je helpen om een volledig begrip te krijgen en om het maximale uit de cursus­materialen te halen. Het is de bedoeling dat je aan het eind van de cursus alle gegevens hierin kunt toepassen.