TAAKSTELLINGEN EN DOELEN

ONLINE CURSUS

Op deze cursus zul je de volgende dingen leren:

  • Waarom mensen soms hard werken om een doel te behalen maar geen vooruitgang boeken met het bereiken ervan.
  • Wat je stap voor stap dient te doen om je plannen te verwezenlijken.
  • De exacte tools die je nodig hebt om je doelen in welke activiteit dan ook te bepalen en te bereiken.

Cursusoverzicht

Hoe krijg je iets gedaan? Hoe realiseer je een droom of voer je een plan succesvol uit? Velen van ons lijken doelen te hebben die nooit gerealiseerd worden of plannen te hebben die nooit volledig uitgewerkt zijn en velen van ons staan voor opgaven die overweldigend en zelfs onhaalbaar lijken. Dit geldt niet alleen voor mensen, maar ook voor bedrijven en zelfs hele landen. De geschiedenis kent vele mislukte projecten.

Toen L. Ron Hubbard zich verdiepte in het onderwerp organisatie, ontwikkelde hij een enorme hoeveelheid technologische kennis om elke groep van succes te verzekeren. Hierbij gaf hij ook een oplossing voor de meest gebruikelijke tekortkoming: het onvermogen om plannen ten uitvoer te brengen.

In deze cursus zul je ontdekken hoe je letterlijk elk doel, groot of klein, kunt bereiken. Plannen kunnen wel degelijk gerealiseerd worden, maar daarvoor zullen achtereenvolgens een aantal essentiële stappen moeten worden gedaan. Je zult te weten komen welke stappen dat zijn en hoe je deze op wat dan ook kunt toepassen – op een persoonlijke ambitie, een gezin, een groep, een bedrijf en nog veel meer. Je zult ontdekken dat je dromen wel degelijk verwezenlijkt kunnen worden.

 

Cursusgegevens

Studiegemak

Deze cursus is stap voor stap opgebouwd met een serie studie- en praktijkopdrachten.

Voordat je begint moet je je eigen persoonlijke account aanmaken op de Scientology website. Zodra je bent ingelogd volg je de stappen van het programma tot je de cursus voltooid hebt. Al het benodigde cursus­materiaal is beschikbaar op de Scientology website.

Cursusduur

5 uur. Je kunt de cursus echter op je eigen tempo doen. Met andere woorden, er is geen tijdslimiet. Deze cursus is onze service aan jou, geheel kosteloos.

Materialen

Boekje: Taakstellingen en Doelen
of Het Scientology Handboek

Alle cursusmaterialen zijn ook geïntegreerd in de online cursus. Met andere woorden, zodra je bent ingelogd, kun je de materialen binnen het online cursus­programma lezen terwijl je elke stap doet. We raden je echter wel aan om het boekje gratis te downloaden of aan te schaffen, zodat je het kunt bekijken of kunt naslaan als je niet bent ingelogd in het cursusprogramma.

Supervisie

Als je hulp nodig hebt bij de cursusoefeningen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de online cursus­supervisor. Je kunt hem bereiken via de Heb je hulp nodig?-knop in je online cursus­programma. De online cursussupervisor zal je helpen om een volledig begrip te krijgen en om het maximale uit de cursus­materialen te halen. Het is de bedoeling dat je aan het eind van de cursus alle gegevens hierin kunt toepassen.