DE GRONDSLAGEN VAN PUBLIC RELATIONS

ONLINE CURSUS

Op deze cursus zul je de volgende dingen leren:

  • Wat public relations is en hoe je dat met succes kunt gebruiken om de nodige steun van anderen te verkrijgen.
  • Hoe je op de juiste wijze je doelgroep kunt bepalen en deze met een boodschap die aanspreekt, kunt bereiken.
  • Veel waardevolle tools die je kunt gebruiken om je kundige verrichtingen wijd en zijd bekend te maken en algemeen aanvaard te krijgen.

Cursusoverzicht

Public relations geeft je de hulpmiddelen waarmee je je ideeën kunt communiceren en geaccepteerd kunt krijgen – een essentiële bekwaamheid die nodig is wanneer je met nieuwe ideeën werkt. Public relations is een manier om steun te verkrijgen voor je projecten en inspanningen.

Terwijl public relations over het algemeen wordt gezien als een manier om publiciteit te verkrijgen, had het vroeger te kampen met ernstige beperkingen. Bij de uitoefening ervan ontbraken bepaalde belangrijke elementen. Dankzij enkele belangrijke ontdekkingen in Scientology zijn er ontwikkelingen tot stand gekomen die public relations als onderwerp op zich tot een aanzienlijk bruikbaarder en effectiever instrument hebben gemaakt.

De verfijning die L. Ron Hubbard in public relations heeft aangebracht, maakt het niet alleen voor iedere groep en ieder individu tot iets van wezenlijk belang, maar ontdoet het ook van de beperkingen die er voorheen aan vastkleefden. Hoewel de complete technologie veelomvattend is, zullen de basisprincipes die hier worden behandeld van grote waarde blijken te zijn voor iedereen die een doel heeft dat de moeite waard is.

 

Cursusgegevens

Studiegemak

Deze cursus is stap voor stap opgebouwd met een serie studie- en praktijkopdrachten.

Voordat je begint moet je je eigen persoonlijke account aanmaken op de Scientology website. Zodra je bent ingelogd volg je de stappen van het programma tot je de cursus voltooid hebt. Al het benodigde cursus­materiaal is beschikbaar op de Scientology website.

Cursusduur

5 tot 6 uur. Je kunt de cursus echter op je eigen tempo doen. Met andere woorden, er is geen tijdslimiet. Deze cursus is onze service aan jou, geheel kosteloos.

Materialen

Boekje: De Grondslagen van Public Relations
of Het Scientology Handboek

Alle cursusmaterialen zijn ook geïntegreerd in de online cursus. Met andere woorden, zodra je bent ingelogd, kun je de materialen binnen het online cursus­programma lezen terwijl je elke stap doet. We raden je echter wel aan om het boekje gratis te downloaden of aan te schaffen, zodat je het kunt bekijken of kunt naslaan als je niet bent ingelogd in het cursusprogramma.

Supervisie

Als je hulp nodig hebt bij de cursusoefeningen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de online cursus­supervisor. Je kunt hem bereiken via de Heb je hulp nodig?-knop in je online cursus­programma. De online cursussupervisor zal je helpen om een volledig begrip te krijgen en om het maximale uit de cursus­materialen te halen. Het is de bedoeling dat je aan het eind van de cursus alle gegevens hierin kunt toepassen.