HULPMIDDELEN BIJ HET DAGELIJKS WERK

ONLINE CURSUS

Op deze cursus zul je de volgende dingen leren:

  • De oorzaak van problemen, onzekerheden en mislukkingen op het werk en in het leven.
  • Waarom je er moe van wordt om de hele dag met mensen om te gaan en wat je eraan kunt doen.
  • Stappen die je kunt ondernemen om uitputting te boven te komen en om je enthousiasme voor je werk terug te krijgen.

Cursusoverzicht

Scherp dalende productiviteit, massale ontslagen, verbitterde relaties tussen management en werknemers, onbekwaamheid van bestuursleden en oneerlijke manieren van zakendoen zijn allen een plaag op het werk. Het is geen wonder dat het dagelijks werk voor miljoenen een bron van stress en angst is.

Hoe je efficiëntie en productiviteit verhoogt, hoe je ontsteltenis en verwarring op het werk aanpakt en hoe je vermoeidheid te boven komt, zijn allemaal zaken die zowel de werknemer als de manager aangaan. Een oplossing hiervoor zou niet alleen grotere zekerheid, maar ook meer voldoening teweegbrengen.

Deze cursus bevat enkele van de talloze principes en technieken die L. Ron Hubbard heeft ontwikkeld voor toepassing op het werk. Werk kan niet alleen zowel lonend als bevredigend zijn maar het behoort dat ook te zijn aangezien het de hoofdbezigheid is in het leven van de meesten onder ons. Wanneer je deze informatie gebruikt, zal het je helpen dat te bereiken.

 

Cursusgegevens

Studiegemak

Deze cursus is stap voor stap opgebouwd met een serie studie- en praktijkopdrachten.

Voordat je begint moet je je eigen persoonlijke account aanmaken op de Scientology website. Zodra je bent ingelogd volg je de stappen van het programma tot je de cursus voltooid hebt. Al het benodigde cursus­materiaal is beschikbaar op de Scientology website.

Cursusduur

5 tot 6 uur. Je kunt de cursus echter op je eigen tempo doen. Met andere woorden, er is geen tijdslimiet. Deze cursus is onze service aan jou, geheel kosteloos.

Materialen

Boekje: Hulpmiddelen bij het Dagelijks Werk
of Het Scientology Handboek

Alle cursusmaterialen zijn ook geïntegreerd in de online cursus. Met andere woorden, zodra je bent ingelogd, kun je de materialen binnen het online cursus­programma lezen terwijl je elke stap doet. We raden je echter wel aan om het boekje gratis te downloaden of aan te schaffen, zodat je het kunt bekijken of kunt naslaan als je niet bent ingelogd in het cursusprogramma.

Supervisie

Als je hulp nodig hebt bij de cursusoefeningen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de online cursus­supervisor. Je kunt hem bereiken via de Heb je hulp nodig?-knop in je online cursus­programma. De online cursussupervisor zal je helpen om een volledig begrip te krijgen en om het maximale uit de cursus­materialen te halen. Het is de bedoeling dat je aan het eind van de cursus alle gegevens hierin kunt toepassen.