OVER HET PROGRAMMA

APPLIED SCHOLASTICS
AANGESLOTEN SCHOLEN

Applied Scholastics Internationaal werkt met honderden aangesloten scholen en onderwijsprogramma’s over de hele wereld en voorziet in de effectieve leermiddelen die door L. Ron Hubbard zijn ontwikkeld.

■ Het Delphi Programma is een programma voor particuliere scholen met als model de Delphi school in Sheridan, Oregon en een netwerk van zes andere scholen in belangrijke hoofdsteden in de VS. De Delphi scholen hebben een licentie van Applied Scholastics om haar educatieve diensten en materialen te gebruiken en werken allemaal met een gestandaardiseerd studiepakket, gemeenschappelijke onderwijs- en bestuurlijke methoden en een uitgebreid opleidingsprogramma. Sinds de start van het Delphi-programma in 1975, heeft dit programma de nadruk gelegd op toepassing in de wereld buiten het klaslokaal, met als doel om studenten van alle leeftijden te helpen “de uitdaging van het leven aan te gaan”.

■ De eerste Applied Scholastics school in England, de Greenfields School in Sussex, werd in 1981 gevestigd. Greenfields is een dag- en kostschool gelegen op 4,5 hectare bosgrond in de Ashdown Forest. Er worden daar leerlingen onderwezen vanaf de onderbouw tot toelating aan de universiteit. Na een grondige basisopleiding in Studietechnologie, krijgen ze traditioneel Engels onderwijs. Naast Greenfields zijn er nog eens ruim 60 bijlescentra opgericht door het hele land, alsook in Schotland.

■ De eerste Applied Scholastics school in Denemarken werd in 1985 opgericht. En nu werken er regeringsgesubsidieerde scholen en een netwerk van privé bijlescentra door het hele land, die scholieren en studenten effectieve Studietechnologie bieden die zij de rest van hun leven kunnen gebruiken om te leren.

■ In Italië vormde een groep leraren het eerste Applied Scholastics scholencentrum in 1978. Dit is uitgegroeid tot 30 groepen in het hele land, waaronder scholen, Studietechnologiecentra en bijlesgroepen. In 2005 heeft het ministerie van Onderwijs goedkeuring gegeven om een cursus in Studietechnologie te geven aan Italiaanse docenten als onderdeel van hun nascholing.

■ Passend in het 21ste eeuwse leren, levert de Applied Scholastics Online Academy thuisonderwijs van onderbouw tot en met voortgezet onderwijs. Studenten die afstuderen weten hoe ze moeten studeren en hoe ze gegevens kunnen onderzoeken en beoordelen. Het Applied Scholastics Online diploma wordt door universiteiten over de hele wereld erkend.

De Delphi Academy in Florida, een van de honderden scholen over de hele wereld die L. Ron Hubbards Studietechnologie gebruiken.