HET SUCCESVOL OPVOEDEN VAN TIENERS

De overgang van de kinderjaren naar volwassenheid kan een moeilijke tijd zijn voor ouders, maar hier zijn Scientology principes die je laten zien hoe je het kunt doen.

Het opvoeden van je tieners hoeft geen strijd te zijn. Het kan een van je meest bevredigende ervaringen zijn. Maar omdat er bij kinderen nu eenmaal geen gebruiksaanwijzing wordt geleverd, blijft de vraag: hoe dan? Hoe kun je ze het beste helpen om op te groeien tot gelukkige, oprechte burgers die zelf het initiatief kunnen nemen?

Leer de grondbeginselen van het opvoeden van tieners. Verschaf de stevige fundering van waaruit ze verder kunnen groeien en succesvol kunnen worden. Deze cursus laat je zien hoe.

Op deze cursus zul je de volgende dingen leren:

  • Het belang van een jongere helpen om zijn doel in het leven te vinden, en hoe je dat doet.
  • De rol die ‘bijdragen’ speelt in het leven van een jong mens en hoe deze factor zijn houding en gedrag beïnvloedt.
  • Wat je als ouder kunt doen om je tiener een meer rooskleurige, gelukkige en voorspoedige toekomst te geven.

Wanneer je de hulpmiddelen van deze cursus kent en gebruikt, zul je jouw tieners helpen om gelukkig en succesvol te zijn voor de rest van hun leven.

“Denk eens terug aan je eigen verleden en zie dat de moeilijkste persoon die je kende de persoon was die jij niet kon helpen. En die persoon die je het minst kon helpen, is geheid de persoon die jou de meeste problemen bezorgt.”

– L. Ron Hubbard

Deze cursus heeft een zeer complex deel van het leven vereenvoudigd: het ouderschap. Het is een van de meest bruikbare stukjes informatie die ik ooit gelezen heb op het gebied van ouderschap en ontwikkeling van de kinderjaren – simpel, beknopt, correct en accuraat.” – B.B.

Elke ouder of persoon die erover denkt om een ouder te worden, moet deze cursus doen. Iedereen die een kind heeft of leerkracht is, zal er baat bij hebben. Het is een korte cursus met grote beloningen vanwege alle levens die je als je hem gedaan hebt, zult beïnvloeden!” – B.C.

Dit was fantastisch want ik begrijp nu wat er met mij tijdens mijn tienerjaren gebeurde! Ik vroeg me altijd al af waarom misdadigers zijn wat ze zijn en nu weet ik dat. Dit is belangrijke kennis voor onze cultuur en beschaving!” – N.L.

Deze cursus bevat zeer nuttige informatie voor iedereen die op dit moment of in het verleden met zijn tieners worstelde. Het kan de situatie omdraaien en er een plezierige ervaring van maken. Ik genoot persoonlijk vooral van hoe je de driehoek van spelen kunt gebruiken en van alle hulpmiddelen om tieners tot waardevolle burgers te maken die bijdragen.” – M.S.M.

Cursussen ter Verbetering van het Leven: samengesteld voor eenvoudig, effectief begrip

Cursussen ter Verbetering van het Leven worden bestudeerd met behulp van iets wat in Scientology is ontwikkeld en dat een ‘aftekenblad’ wordt genoemd. Iedere stap van de cursus wordt in volgorde vermeld en zodra een stap voltooid is, vink je die af. Daardoor kan iedere student op zijn eigen optimale snelheid studeren.

Duur van de cursus is 3 dagen in deeltijd.

Schrijf je in voor de cursus Het Succesvol Opvoeden van Tieners
SCIENTOLOGY CURSUSSEN WORDEN DAGELIJKS AANGEBODEN

Je dichtstbijzijnde Scientology organisatie