Pastoraal Werkers – Over de hele wereld

PASTORAAL WERKERS
OVER DE HELE WERELD

Er zijn meer dan 200.000 Scientology Pastoraal werkers, waardoor het een van de grootste hulporganisaties ter wereld is. En in de laatste tien jaar alleen hebben ze meer dan tien miljoen mensen geholpen.

Ze zijn getrained om te reageren in tijden van grote ramp en persoonlijke crisis. Ze zijn bedreven in LRH Technologie en hebben oplossingen gebracht naar 19 gebieden, variërend van huwelijkscounseling en conflictoplossing tot verlichting van emotionele trauma's. Of het nu het verstrekken van hulp is aan de slachtoffers en hulpverleners in de nasleep van een aardbeving is of het helpen van een slechte student te leren lezen, de enige beloning voor de Pastoraal Werkers is weten dat ze geholpen hebben.

Er zijn achttien continentale Pastoraal Werkers reizende posten, (gele tenten), die door meer dan 100 landen heen getourd zijn, een Pastoraal werkers boot die door de Amazone rivier vaart, alsook tours naar posten in West en Centraal-Afrika, en een reizende post in het achterland van Australië.

Onze 135 regionale reizende posten voor Pastoraal Werkers, (gele tenten), beheerd door elke centrale Scientology Kerk in de wereld, hebben door hun steden getourd en helpen jaarlijks honderden of zelfs duizenden.

Volunteer Ministers